O nama

Lovišta u Republici Srbiji spadaju među najpoznatija i izuzetno cenjena lovišta u Evropi. Raznolikost sitne i krupne divljači, dobra atmosfera i prijatni i uređeni uslovi za lov garantuju nezaboravan boravak. Što se tiče same divljači i razloga dolaska mnogih lovaca u našu zemlju, Srbija nudi od sve od zeca, divlje patke, divlje guske, fazana, prepelice, šljuke i jarebice pa do krupne divljači poput jelenske i srneće divljači, divlje svinje, divokoze, muflona, vuka, risa i medveda.

Mi smo organizacija koja se profesionalno bavi uslugama lovnog turizma, sa dugim iskustvom u ovoj oblasti. U okviru usluga nudimo sve od planiranja, organizovanja i sprovođenja lova, usluga profesionalnog vodiča, smeštaja i hrane. Posedujemo i smeštajne kapacitete za pse i transport od aerodroma do lokacije za lov, u slučaju dolaska avionom.

U okviru ponude nudimo širok spektar izbora sitne divljači do divljači visokog lova. U zavisnosti od vršte divljači koja se lovi, vrši se odabir lokacije u Republici Srbiji.

Pored ostalog nudimo i dodatne aranžmane i zabavne aktivnosti u vidu mogućnosti treninga pasa na sitnu divljač, turističkih obilaska, plovidbe Dunavom, jahanja konja, ribolova, obilaska znamenitosti kao i ostale pogodnosti po želji gostiju.

Naš cilj je da ponudimo najbolje moguće uslove za lov, druženje i boravak u prirodi, zato se nemojte uzdržavati da nas kontaktirate za dodatne informacije.

Jelen

Dođite i iskusite nezaboravan lov na jelena, uz prijatnu atmosferu, domaću kuhinju i ugodne domaćine.

Divlja guska

Dođite i iskusite nezaboravan lov na divlju gusku, uz prijatnu atmosferu, domaću kuhinju i ugodne domaćine.

Divlja svinja

Dođite i uživajte u lovu na ovu izazovnu divljač, uz prijatnu atmosferu, domaću kuhinju i ugodne domaćine.

Divlja patka

Dođite i pridružite nam se u lovu na divlje patke i avanturi, uz prijatnu atmosferu, domaću kuhinju i ugodne domaćine.